1. BVM 302

  image
 2. Sprint

  image
 3. Iris

  image
 4. Forza

  image
 5. Forza Ultra

  image
 6. BVM 972

  image
productgamma,Coffee & Co

Al de producten die wij afnemen bij Eurogran, komen uit ‘Le Royal’-lijn. ‘Le Royal’ is Eurogran’s huismerk. Het gamma bevat een heel aanbod aan producten geschikt voor vending. Producten uitgebracht onder de ‘Le Royal-lijn’ vertegenwoordigen de beste kwaliteit geproduceerd door Eurogran wat betreft smaak en functionaliteit. De producten uit de ‘Le Royal-lijn’ behoren tot de top van de vending producten op de wereldmarkt.

PRIMA KARRA DELUXE
Prima Kara Dulexe


Le Royal ‘Prima Kara Deluxe’ is een 100% Arabica koffie, die inspeelt op de Europese smaak. Deze evenwichtige, aromatische koffie is medium tot donker gebrand en heeft een volle, rijke smaak.

3BU
(huismerk Coffee & Co)


Een speciale mélange voor horeca en vending. Deze 100% Arabica koffie bestaat uit 6 verschillende Arabicabonen, traag en ambachtelijk gebrand om u de beste smaaksensatie te geven.

Maeskes Roem

Om u de beste kwaliteit van bonen-koffie te kunnen aanbieden, werken wij samen met Maeskes Roem. Deze koffiebranderij heeft in de loop van de jaren een rijke ervaring verworven in het mengen en branden van koffie op traditionele wijze.Oxfam Dessert Bonen, Coffee & Co

Oxfam

Oxfam Fairtrade: de groothandel in voedingsproducten van eerlijke handel. Met een breed gamma is Oxfam Fairtrade dé referentie voor voeding van eerlijke handel. Door het uitbouwen van een aanbod aan kwalitatieve voedingsproducten en een sterk merk overtuigt Oxfam Fairtrade de consument dagelijks van de meerwaarde van eerlijke handel. Door onze samenwerking met Oxfam Fairtrade bieden wij u de mogelijkheid aan om ook uw steentje bij te dragen.

Oxfam Dessert Bonen
Deze koffie is een mengeling van Arabica-bonen. Hij is algemeen gewaardeerd om zijn smaak. Ideaal als ontbijtkoffie.

Oxfam Bio instant Koffie
Vriesdroogkoffie speciaal geschikt voor automaten. Bestaande uit 100% Arabica koffie van biologische teelt afkomstig uit Colombia.

Special Filtre Decafeïne, Coffee & Co

Nestlé
 
Voor de liefhebbers van Nescafé bieden wij in ons gamma ook de’ Special Filtre’ en ‘Special Filtre Decafeïne’ aan.

Special Filtre
Gevriesdroogde koffie, bereid uit hoge kwaliteit Arabica en Robusta koffiebonen. De meest gesmaakte koffie.

Special Filtre Decafeïne
Gevriesdroogde koffie, op basis van een mengeling van Arabica en Robusta. De smaak van Nescafé Spécial Filtre zonder caféïne.