Oxfam-Wereldwinkels (º1971) is de belangrijkste organisatie voor eerlijke handel in België en telt 217 wereldwinkels. Het is een democratische vrijwilligersbeweging, die ijvert voor een rechtvaardige wereldhandel en voor ieders recht op een menswaardig leven. De organisatie doet dit via educatie, lobbywerk en met de verkoop van producten van eerlijke handel.


In 2002 bracht Oxfam-Wereldwinkels haar handelsactiviteiten onder in een aparte organisatie, de cvba Oxfam Fairtrade.


Oxfam Fairtrade is nu hét merk voor voedingsproducten van eerlijke handel. Het bedrijf importeert, verdeelt en verkoopt deze producten.


Coffee & Co koos binnen de Fair Trade voeding van Oxfam producten aangepast en geschikt voor koffie en verdeelautomaten, geschikt voor mensen in onderwijsinstellingen, overheden en privé bedrijven.


Mmm ... BIO fairtrade koffie

Oxfam Dessert Bonen, Coffee & Co

Oxfam

Oxfam Fairtrade: de groothandel in voedingsproducten van eerlijke handel. Met een breed gamma is Oxfam Fairtrade dé referentie voor voeding van eerlijke handel. Door het uitbouwen van een aanbod aan kwalitatieve voedingsproducten en een sterk merk overtuigt Oxfam Fairtrade de consument dagelijks van de meerwaarde van eerlijke handel. Door onze samenwerking met Oxfam Fairtrade bieden wij u de mogelijkheid aan om ook uw steentje bij te dragen.

Oxfam Dessert Bonen

Deze koffie is een mengeling van Arabica-bonen. Hij is algemeen gewaardeerd om zijn smaak. Ideaal als ontbijtkoffie.

Oxfam Bio instant Koffie

Vriesdroogkoffie speciaal geschikt voor automaten. Bestaande uit 100% Arabica koffie van biologische teelt afkomstig uit Colombia.

Mmm ... liever een ‘Fruitsapje’

Hebt u liever uw dagelijkse dosis vitaminen ? In ons assortiment ‘fruitsappen’ heeft u de keuze uit zowel de algemeen bekende merken zoals Looza, Minute Maid,… Maar wij bieden u ook de mogelijkheid om Oxfam Fairtrade te steunen met lekkere Bio Fairtrade sappen & shakes.

oxfam-juices-bottles,Oxfam Fruitsappen

Oxfam Fruitsappen

Om het maatschappelijk bewustzijn te steunen hebben wij ook de fruitsappen van Oxfam Fairtrade in ons gamma opgenomen.

Colli ‘Oxfam FAIRTRADE’

Oxfam Fairtrade biedt producten van biologische teelt aan, zoals :

  • Chocolade- en granen repen
  • Gedroogde vruchten
  • Chips op basis van Yuca
  • ...

oxfam-groen chocolade, Coffee & Co oxfam-witte chocolade, Coffee & Co oxfam-geel chocolade, Coffee & Co oxfam-oranje chocolade, Coffee & Co
oxfam-Ananas-choclate, Coffee & Co oxfam-chocolade verpakking, Coffee & Co chocolade verpakking, Coffee & Co